Student en ondernemer

Studenten hebben vaak veel kennis opgedaan in hun studie. Helaas wordt daar vaak nog niks mee gedaan. Bij ons ligt dat net even wat anders. Oprichter Fabian Schut wil graag zijn kennis gebruiken om websites te bouwen. En door de combinatie Informatica & Economie bouwen we niet alleen websites, we creëeren ook echte waarde voor uw bedrijf.

Wie is Fabian Schut?

Hallo, mijn naam is Fabian. Sinds september 2016 ben ik begonnen met de studie Informatica & Economie. Door deze combinatie leer ik waarde te creëren voor ondernemers met behulp van IT. Omdat ik nog studeer ben ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kan ik inspelen op veranderingen.

Waarom geen baan bij de Albert Heijn als vakkenvuller?

Op de universiteit wordt er van je verwacht dat je veel theorie begrijpt, maar de praktijkervaring mist op sommige vlakken. Ik vind het leuk om te ondernemen in de IT en zo toch te ervaren hoe de theorie toegepast kan worden in de praktijk.

Waar wij voor staan

 Een hogere kwaliteit voor een lagere prijs

Een goede website helpt om de juiste boodschap over te brengen naar uw klanten. Daarom vinden wij het belangrijk om de website perfect op u af te stemmen. Door u vaak op de hoogte te houden, bouwen wij de website die u in gedachten had.
De prijs, die blijft wel laag. Door te werken met studenten kunnen we streven naar perfectie, zonder de hoge prijzen van perfectie.

Overtuigd van de combinatie studeren en ondernemen?

Kijk dan hier voor onze contactgegevens. Of laat meteen een bericht achter.

Start typing and press Enter to search